Teknologi

F5IT er alltid opptatt av å finne gode løsninger som bidrar til å at bedrifter kan øke kvalitet og effektivitet i måten de arbeider på.

Ved bruk av moderne teknologi, utvikler vi og leverer forretningskritiske løsninger innenfor digitalisering, automatisering og rapportering.

Med lang erfaring innen heldigitalisering av bedrifter på tvers av ulike industrier bidrar vi til at bedrifter kan produsere høyere kvalitet i arbeidet som utføres, samtidig som de reduserer unødvendige kostnader.

Noen av våre løsninger:

Strømlinjeformet integrasjoner
Våre rapporteringsverktøy kan benytte data fra ulike kilder for å skape gode rapporter på tvers av systemer, det er også mulig for eksterne å rapportere på data ved bruk av f.eks PowerBI/Power BI-Embedded. SmartAgent er et integrasjonsverktøy utviklet av F5IT for å strømlinjeforme integrasjoner mellom ulike systemer og formater.

Applikasjonenes REST baserte API muliggjør batch og direkte integrasjon og ved behov kan applikasjonene også levere hendelsesbaserte meldinger til eksterne systemer via f.eks. Azure Event Hub.


Smart Agent
 er i bruk i alle våre løsninger og prosjekter.

Her er noen av samarbeidspartnerne som tilbyr integrasjon mot våre løsninger:

Sharepoint, APX, Tradex, Saga, Tempus, NETS, Vipps, Visma Global, Visma Business, Tripletex, Cordell, X-ledger, Unimicro, Bullhorn og mange flere. Så lenge det finnes et API kan vi integrere mot det. Faktisk kan vi integrere uten API også. Ta kontakt for en vurdering av din integrasjon.