87
Optimaliserte forretningsprosesser
Registrerte brukere
450
Skreddersøm

Dynamisk og responsive webløsninger.

Kontakt oss

Utvikling av løsning for ditt behov

Markedet er i konstant endring og skal du være best må du endre deg. Vi er inne i en tid der data er nøkkelen til å skape et konkurransefortrinn! F5 IT er spesialist på integrasjoner og masking læring. Vi utnytter den beste teknologien tilgjengelig for å lage skreddersøm løsning til dine formål.  Dette vil si at du stadig kan ligge ett steg foran dine konkurrenter, du tar avgjørelser basert på fakta og du er forberedt på hva som skjer i fremtiden.  Vi kan teknologi, forstår din forretning og i partnerskap med våre kunder utvikler vi de beste løsningene.

Skreddersydde løsninger, Apps, Maskin læring og AI

APP

Utvikling av Android og IOS APPer som kan integreres med alle plattformer og programvarer.

Machine learning og AI

Ved bruk av maskin læring og AI utnytter du dine data til å ta bedre beslutninger og gir deg et konkurransefortrinn mot dine konkurrenter.

Spesialist på integrajoner

Gode integrasjoner er viktig for å få det beste ut av dine data. Vi har spesialister på integrasjoner og har egne verktøy for å holde oversikten på din dataflyt

Hvordan vi jobber

F5 IT jobber aktivt sammen med sine kunder for å forstå deres arbeidsmetodikk og prosesser. Vi bruker agile metoder som SCRUM og Kanban for smidig gjennomføring av prosjekter slik at resultatet blir som forventet.