Bedre forretningsprosesser
87
Registrerte brukere
450
Skreddersøm

Dynamisk og responsive webløsninger.

Kontakt oss

Skreddersøm

Med de konstante endringene som skjer innenfor forretningsvirksomhet og hvordan de gjennomføres, er teknologi en sentral faktor for å optimalisere drift. Det gir fordeler som trengs for å øke produktivitet og kvalitet i arbeidet som utføres. Ved å standardisere og digitalisere arbeidsprosesser vil du raskt forbedre din konkurransedyktighet. Vi i F5 IT har mange års erfaring med å tilpasse softwareløsninger som imøtekommer våre kunders behov.

Skreddersøm

Effektive løsninger

Dynamiske og responsive webløsninger.

Funksjonelle apper

Ha full tilgang til løsningen når og hvor som helt. Resulterer i effektivitet og produktivitet.

Innovative løsninger

Løsninger som forbedrer effektivitet, har rask tilgang til all dokumentasjon og gjør beslutningstaking enkelt.

Hvordan vi jobber

F5 IT jobber aktivt sammen med sine kunder for å forstå deres arbeidsmetodikk og prosesser. På denne måten sikrer vi at løsningen vi leverer vil dekke kundens behov. Alle prosjekter gjennomføres med bruk av SCRUM metodikk.

Med faste møter for sprint reviews går vi gjennom arbeid utført så langt. Slik at kundene våre får tatt del i arbeid som utføres og eventuelt tilføye nødvendige opplysninger for arbeidet videre. På denne måten er det enkelt å fange opp evenutelle uklarheter og opprettholde arbeid i henhold til fremdriftsplanen.

We will frequently review all progress with you as our customer and deliver usable, tested pieces of software per iteration. The process is completely transparent, and enhancements can quickly be incorporated into the backlog.

Noen av våre referanser…