Trivsel
100
Prosjekter
18
Karriere

På jakt etter nye muligheter?

Kontakt oss

Karriere

På jakt etter nye utfordringer? Vi ønsker å være et referansepunkt innen programvareutvikling ved å tilby brukervennlige applikasjoner. Derfor søker vi kandidater som er dyktige på samarbeid og som bidrar til et godt faglig miljø. Vi ønsker kolleger som driver hverandre fremover for å oppnå gode resultater både på jobb og på fritiden. Ta gjerne kontakt eller send oss en søknad.

Økonomi- og administrasjonssjef

Vi ser etter en dyktig og positiv økonomi- administrasjonssjef som vil bidra til videre vekst i F5IT. 

F5 IT sin største verdi er de ansatte og vi ser på hver enkelt person som nøkkelspillere for å skape verdi og gode kundeopplevelser. Våre medarbeidere er entusiastiske og dyktige som brenner for å skape gode løsninger for våre kunder. Vi er alltid på jakt etter dyktige personer som deler våre ambisjoner. F5 IT har fokus på godt arbeidsmiljø og ser på kompetanseutvikling som et kritisk verktøy både for de ansatte og vår bedrift.

Vår misjon: Utvikle innovative Software løsninger.
Vi utvikler standardiserte og skreddersydde softwareløsninger og bygger brukervennnlige og fleksible løsninger som er sømløst integrerbare mot de aller fleste system.

Vår visjon: «Refresh and Improve»
Å bli den foretrukne leverandør innen software utvikling ved å levere forretningskritiske løsninger og applikasjoner som er brukervennlige og gir høy ROI.

Noen av fordelene med å jobbe hos F5 IT: Treningsplan, gode pensjonsavtaler, redusert kantinebetaling, telefon, PC og fleksitid.

Kontakt oss