Boreal lanserer ny kollektiv app – F5IT takker for godt samarbeid

By July 5, 2019 News, Uncategorized

4. juli lanserte Boreal ny app for kollektivreiser i Sandnes. F5IT har vert utviklingspartner  underveis i prosjektet. Det har uten tvil vert en enormt spennende reise. Takk for utfordringen Boreal!

Slik fungerer henta.no

Dagsavisen har intervjuet Boreal og fått innsikt i appens fremtidige planer og hvordan den fungerer. Les gjerne artikkelen i sin helhet:
kilde: www.dagsavisen.no

Flybussen tilbake til Sandnes – som hentetjeneste

Bor du i Sandnes kan flybussen komme og hente deg på nærmeste busstopp. Det opplyser Boreal i en pressemelding fredag.
Det er Boreal Travel som har utviklet den nye tjenesten henta.no, som gjør at Sandnes-gauker kan bestille flybuss til en holdeplass nær seg.

Flybussen Sandnes relanseres

Torsdag 4. juli relanseres nemlig Flybussen Sandnes som Henta.no – og samtidig utvider Boreal Travel til også å betjene Austrått.

– Henta.no er en smart og nyskapende tjeneste som Boreal Travel har lagt ned svært mye tid og krefter på å utvikle. I Boreal jobber vi for at flest mulig skal reise kollektivt, og at våre transportmidler skal være så miljøvennlige som mulig, sier Atle Førsvoll, som er avdelingsleder for ekspressbuss og sesongprodukter i Boreal Travel.

Sandnes er først ut, men på sikt har Boreal en plan om å benytte tjenesten på en rekke av busstilbudene som tilbys rundt om i landet.

Kundene kan benytte seg av tjenesten på nettsiden Henta.no eller i egen app. Her velger man nærmeste holdeplass på kartet. Booking av reise må skje senest kl. 18:00 dagen i forveien.

Slik gjøres det

Ved reiser til Stavanger lufthavn, Sola velger man tidspunktet man ønsker å ankomme flyplassen, og vil da motta et varsel om når bussen henter deg når bookingen stenger dagen før avreise. Ved reiser fra Stavanger lufthavn, Sola velger man tidspunktet man skal dra fra flyplassen.

– Tjenesten blir selvforklarende, men dersom noen likevel trenger ekstra hjelp med bestillingen, er det mulig å ringe vår kundeservice for assistanse, sier Førsvoll.

Når det nærmer seg avgang, vil det være mulig å se hvor bussen befinner seg i sanntid. Rutene settes opp automatisk ved hjelp av Google Maps, og bussen vil kun kjøre innom holdeplasser det er booket avgang fra, noe som vil gjøre tjenesten svært effektiv.

Miljøvennlig alternativ

I forbindelse med lanseringen av Henta.no, introduserer Boreal Travel en rabattstige for Flybussen Sandnes. Dersom to voksne reiser sammen, vil de få 10 prosent avslag i pris, mens det ved tre voksne vil bli 20 prosent avslag.

Dersom fire eller flere reiser sammen, vil det bli hele 30 prosent i avslag.

– Vi har også en introduksjonsrabatt på 50 prosent de to første månedene. Vi ønsker at folk skal bli kjent med tjenesten, og håper at mange vil benytte seg av den, sier Førsvoll.

Leave a Reply