Få kontroll på dine prosedyrer

By October 16, 2018 February 6th, 2019 News

Standardisering av arbeidsprosesser og profesjonell håndtering av avvik bør være enkelt. Men hvordan skal vi komme i gang? Og hvordan passer dette inn med våre bransjespesifikke behov? Ved å standardisere bedriftens prosesser blir det enklere å kartlegge hvor det er behov for forbedringer og hva som må til for å skape bedre arbeidsflyt. Book en  gratis demonstrasjon av Smart Management i dag, så viser vi og forklarer hvordan løsningen fungerer.

Ja takk jeg vil gjerne ha en demonstrasjon av Smart Management.

Tilpasset din bransje

Utviklerne bak Smart Management har et bredt kompetansegrunnlag og lang erfaring på tvers av industrier og fagområder. Administrativt arbeid er tidkrevende og målet til de fleste bedrifter er å bruke mindre tid på administrativt og mer tid på det som er viktig. Med Smart Management får du oversikten du trenger for å øke kvalitet og få bedre kontroll over arbeidsprosesser, avvikshåndtering og kostnader. Utviklerne har blant annet hatt stort fokus på å levere en løsning som er enkel å ta i bruk, trygg og sikker løsning som ivaretar bedriftens informasjonssikkerhet og innfrir kravene satt av GDPR. Les artikkel om ny prosjektportal i Smart Management.

Vi har mange års erfaring på tvers av industrier og har blant annet samarbeidet med bedrifter fra:

 • Byggebransjen

  Effektivt prosjektstyringsverktøy.

 • Bank og finans
 • Helsesektor
 • Olje & gass

Hvorfor velge Smart Management?

 • Mindre papirarbeid
 • Økt kvalitet – gir fornøyde kunder
 • Bedre samarbeid mellom ledelse, ansatte og leverandører
 • Digitalisering og standardisering av arbeidsprosesser
 • Proffesjonel håndtering og oppfølging av avvik
 • Effektivt prosjektstyringsverktøy
 • Sømløst integrerbart

Demo tilpasset dine behov

Vi tilpasser demonstrasjon av Smart Management etter behov. Derfor vil vi gjerne ha litt informasjon fra dere i forkant slik at vi kan forberede oss på kjente problemstillinger som er relevante for deres bedrift. Ta kontakt med en av våre rådgivere

Secured By miniOrange