Smart Management oppgraderer

By September 28, 2018 February 28th, 2019 News

Vi er alltid opptatt av å finne de gode løsningene som bidrar til å effektivisere og forbedre forretningsprosesser for bedrifter. Utviklerne i F5 IT har nå oppgradert Smart Management med egen prosjektportal. Løsningen er allerede tatt i bruk og det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt å komme i gang.

Alt i ett system – NSE gruppen er godt i gang

– Vi har lenge operert med ulike systemer for prosjektstyring, avviksregistrering og standardisering av arbeidsprossesser. Dette blir fort uoversiktelig og vi bruker mer tid en hva som er ideelt på administrativt arbeid, sier Helge Olsen, CEO i NSE gruppen.

Bruk av verktøy for å øke samhandling og effektivitet i bedrifter skal i utgangspunktet være et steg i rett retning mot å bruke teknologi aktivt i bedrifter. Men med for mange verktøy, kan det fort virke mot sin hensikt, påpeker Helge.

I gangen hos NSE gruppen er folk i farten. Det er tydelig at her er det mye som skjer om dagen. NSE gruppen er en stor aktør innen stillas, bygg, overflatebehandling og andre entreprenør tjenester. Prosjektene varierer fra små prosjekter til store utbygginger. Behovet for et prosjektstyringssystem har lenge vert et faktum. Nå blir alt satt i samme system, noe som gjør hverdagen betraktelig bedre for ansatte og ledere. Les gjerne mer om Smart Management og hva det  tilbyr.

Fordeler med prosjektportal

Med den nye prosjektportalen får en oversikt over sentrale elementer for prosjektet som fremdrift, fullførte jobbpakker, siste opplastede rapporter, prosjektinformasjon med mer. Overvåk egen tidslinje for hvert prosjekt som raskt gir deg innblikk og status på hvor mye av arbeidet som er fullført og hva som gjenstår. Det er enkelt å legge til og fjerne deltakere slik at nødvendig informasjon og prosedyrer er tilgjengelig for de involverte i prosjektet. Det er også mulig å legge til eksterne deltakere slik at leverandører og eventuelt kunder kan kobles på. Løsningen består av en egen dokumentmodul som gjør det mulig å laste opp og gjøre tilgjengelig dokumentasjon og rapporter.
Dette er en trygg og sikker løsning som ivaretar bedriftens informasjonsikkerhet og innfrir kravene satt av GDPR.

Flere fordeler med Smart Management som et komplett system:

  • Mindre papirarbeid
  • Bedre samarbeid mellom ledelse, ansatte og leverandører
  • Digitalisering og standardisering av arbeidsprosesser
  • Profesjonell håndtering og oppfølging av avvik
  • Effektivt prosjektstyringsverktøy

Utfordring

Det er et kjent faktum at å endre holdninger er en utfordring. «Tidligere har vi gjort det slik og det fungerte, så hvorfor skal vi gjøre noe nytt?» Oppfinner av Smart Management Jo Arild Tønnessen har lang erfaring i bransjen og god innsikt i hva som kreves for å lykkes med digitalisering.

– Teknologi i dagens samfunn er i lynrask endring. De fleste bedrifter bruker digitale løsninger som verktøy i bedriften, men færre forstår hvor viktig del digitalisering er for bedriftens strategi og verdikjede, påpeker Tønnessen, teknisk sjef i F5 IT.

Han påpeker også at uten strategisk forankring og aktiv deltakelse fra ledere og ansatte som tar eierskap i å bygge opp et slikt system er sannsynligheten liten for at bedriften vil lykkes. Derfor jobber F5 IT aktivt sammen med sine kunder for å forstå deres arbeidsmetodikk og prosesser for å sikre at løsningen vil dekke kundens behov.

En undersøkelse fra konsulent selskapet McKinsey viser at bedrifter kan øke produktiviteten med hele 25% – bare ved å endre arbeidsmetodene dine.

Løsning

Det er både tidsbesparende og kostnadseffektivt å ha et komplett system som du kan bygge alt rundt. NSE Gruppen har vert delaktig underveis i utviklingen av prosjektportal, noe som har vert en viktig faktor for resultatet vi nå sitter igjen med.

– Med en skybasertløsning kan du jobbe når du vil og hvor du vil. Du kan dele informasjon sømløst med interne og eksterne. Alt dette med èn bruker og ett system, tilføyer Tønnessen.

Secured By miniOrange